Producten

Acryl Extra

Acryl Extra is een hoogwaardige universeel overschilderbare voeg- en afdichtingskit op basis van een acrylaat dispersie. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van water

Read more

MS 500

MS 500 is een één-component elastische voegkit op basis van MS polymeren. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Geschikt voor het opvoegen van dilatatie- en aansluitvoegen in bouw en constructie, rond ramen en deuren in aansluiting met gevel.

Read more

MS 600

MS 600 is een één-component universele en elastische lijmkit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS 800

MS 800 is een één-component elastische montage kit op basis van hybride technologie met hoge aanhechtingskracht. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS 900

MS 900 is een één-component elastische constructie– en montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS Clear

MS Clear is een glasheldere één-component, hoogwaardige elastische lijm– en afdichtingskit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS-X 300

MS-X 300 is een KOMO gecertificeerde, zeer hoogwaardige en subliem overschilderbare afdichtingskit voor bouw- en beglazingsconstructies, op basis van MS-Polymeren, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

Read more