Producten

MS 500

MS 500 is een neutrale één-component hoog-elastische, duurzame en hoogwaardige voeg- en afdichtingskit op basis van MS polymeren. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

De technische specificaties “Dichtingskitten voor gevels” kan je hier terugvinden.

Read more

MS 600

MS 600 is een één-component universele en elastische lijmkit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

Acryl Extra

Acryl Extra is een direct regenbestendige, subliem overschilderbare en hoogwaardige afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, specifiek voor buitengebruik, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

Read more

Sili 1020

Sili 1020 is een hoogwaardige en neutraal uithardende afdichtingskit, speciaal geschikt voor schimmelwerende voegafdichting, op basis van siliconen technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

De technische specificaties “Dichtingskitten voor gevels” kan je hier terugvinden.

Read more

MS 800

MS 800 is een één-component elastische montage kit op basis van hybride technologie met hoge aanhechtingskracht. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS 900

MS 900 is een één-component elastische constructie– en montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS-X 300

MS-X 300 is een KOMO gecertificeerde, zeer hoogwaardige en subliem overschilderbare afdichtingskit voor bouw- en beglazingconstructies, op basis van MS-polymeer technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber. De kit dient binnen de 30 overschilderd te worden.

Read more

Plaster-Fill

Plaster-Fill is een ultralichtgewicht, hoogwaardige en gebruiksklare reparatie- en vulpasta, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam vulmateriaal.

Read more

MS Clear

MS Clear is een glasheldere één-component, hoogwaardige elastische lijm– en afdichtingskit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more