Producten

Afstrijkmiddel

Afstrijkmiddel is een PH-neutraal, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelvrij en  universeel hulpmiddel, voor het snel, gemakkelijk en mooi afwerken van kitvoegen. Verkrijgbaar als 5 liter concentraat en 1 liter kant & klaar.

Read more

Ber-Floor

Ber-Floor is een duurzame oplosmiddelvrije 2-componenten polyurethaan gietvloer. Is zeer geschikt als kunststof vloer in de carrosseriebouw en als zelf-egaliserende vloer op beton en asfalt.

Read more

Floor Bond

Floor Bond is een hoogwaardige en snel uithardende vloer- en parketlijm op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

Read more

MS 350

MS 350 is een zelfnivellerend, laag visceus, 1 component afdichtingsmiddel op basis van MS Polymeren, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastische rubber.

Read more

MS 500 Protect Fire

MS 500 Protect Fire is een één-component elastische brandwerende voegkit op basis van Hybride polymeren. MS 500 FR biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire bewegingsvoegen. Deze kit kan worden aangebracht om horizontale en verticale voegen alsook aansluitvoegen tussen wand, vloer en plafond brandvrij af te dichten. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Voor de testrapporten zie: download rapport.

Read more

MS Road

MS Road is een chemisch belastbare en blijvend elastische afdichtings- en voegkit voor vloeren. Zeer emissiearm, oplosmiddelvrij, standvast, UV-stabiel en vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer. Is goed verwerkbaar, vertoont nauwelijks krimp en reukarm.

Read more

Renovatie Tape

Renovatie Tape is een elastische beschermtape met hoge kleefkracht die door zijn goede weersbestendigheid uitermate geschikt is voor buitentoepassingen zoals allerlei facade-, bouw- en pleisterwerken. De tape kan ook worden gebruikt bij reparaties, markeringen, als bescherming en bij onderhoudswerken. Renovatie Tape heeft een goede hechting op rubber, metaal, PVC, gelakt aluminium, beton, pleisterwerk, glas en is opgebouwd uit een PVC drager voorzien van een lijmlaag uit natuurlijk rubber. De tape is bestand tegen temperaturen tot +60°C en laat geen lijmresten na bij kortstondig buitengebruik.

Read more