Producten

2K PU Foam

2K PU Foam is een snel uithardend twee componenten pipetschuim dat uitermate geschikt is voor het vullen van zones die moeilijk te bereiken zijn en hoge mechanische sterkte vereisen. Het schuim heeft geen luchtvochtigheid nodig om uit te harden. Het uitgeharde schuim heeft een hoge dimensionale stabiliteit en mechanische sterkte, alsook een hoge thermische en akoestische isolatiewaarde. Hecht goed aan de meeste materialen zoals hout, beton, steen, pleister, metaal, PVC en polystyreen.

Read more

Acryl Extra

Acryl Extra is een hoogwaardige universeel overschilderbare voeg- en afdichtingskit op basis van een acrylaat dispersie. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van water

Read more

Acryl Fire

Acryl Fire is een hoogwaardige brandwerende plasto-elastische afdichtingskit op basis van een acrylaat dispersie. ACRYL FIRE biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire verticale bewegingsvoegen.

Read more

Afstrijkmiddel

Afstrijkmiddel is een PH-neutraal, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelvrij en  universeel hulpmiddel, voor het snel, gemakkelijk en mooi afwerken van kitvoegen. Verkrijgbaar als 5 liter concentraat en 1 liter kant & klaar.

Read more

Alu Cleaner P60

Alu Cleaner P60 wordt gebruikt voor het verwijderen van stof, niet uitgehard PU schuim, lijmresten van beschermfolie, rubbersporen op poeder gelakt en geanodiseerd aluminium. Reinigen en ontvetten van metalen in bouw en industrie.

Read more