Producten

Foliedoek WI-SA

Foliedoek WI-SA is een flexibele folie die gemakkelijk kan worden gekleefd en bepleisterd. Het is ontworpen voor het creëren van duurzame, luchtdichte en vochtwerende binnenafdichtingen, zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Dankzij het twee- of driedelige beschermende papier dat op de lijmlaag zit (afhankelijk van de breedte van de folie), kan de folie eenvoudig en snel worden aangebracht met de juiste handeling. De sterke lijmlaag zorgt ervoor dat de folie perfect hecht op verschillende moeilijke ondergronden, zoals beton, hout en kalkzandsteen.

Read more

2K-PU Rapid Repair

2K-PU Rapid Repair is een efficiënt tweecomponenten polyurethaan (PU) systeem dat zichzelf snel mengt en gebruikt kan worden voor reparatie en verlijming. Het heeft verschillende voordelen, zoals uitstekende hechting op diverse ondergronden, zonder dat er gewogen of gemengd hoeft te worden. Het droogt zeer snel, zelfs bij dunne lagen, en behoudt goed zijn vorm. Bij uitharding krimpt het niet en het hecht uitstekend op verschillende kunststoffen en metalen. De sterkte en flexibiliteit van synthetische materialen worden benaderd, en het is gemakkelijk schuurbaar en bewerkbaar. Bovendien kan het overspoten worden met alle moderne laksystemen.

Read more

2K-MMA Rapid Repair

2K-MMA Rapid Repair is een geharde lijm die bestaat uit twee componenten in een verhouding van 1:1. Deze lijm wordt gebruikt voor structurele verlijmingen. Het bijzondere aan deze lijm is dat er weinig of geen oppervlaktevoorbereiding of primer nodig is voordat het wordt aangebracht. Het is ontworpen voor het verlijmen van materialen op een structurele manier en het heeft de eigenschap snel uit te harden. Daarnaast heeft het een dikke consistentie, wat voorkomt dat het uitloopt, en het biedt uitstekende weerstand tegen afschuiving en impact. Het kan ook worden gebruikt op ongelijke oppervlakken, bijvoorbeeld het verlijmen van metaal op kunststof. Bovendien kan 2K-MMA Rapid Repair gemakkelijk worden geschuurd. Deze lijm is net zo sterk als lassen, omdat het niet alleen verlijmt maar ook afdicht. Hierdoor worden problemen zoals corrosie en kromtrekken geëlimineerd.

Read more

Montagefix

Montagefix is een één-component oplosmiddelvrije, polyurethaan, hoogwaardige, krachtige en snel uithardende montage– en constructielijm. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid waarna een duurzame, waterbestendige verlijming wordt bekomen.

Read more

EPDM Stroken 0.75 mm

EPDM Stroken 0.75 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

2K PU Foam

2K PU Foam is een snel uithardend twee componenten pipetschuim dat uitermate geschikt is voor het vullen van zones die moeilijk te bereiken zijn en hoge mechanische sterkte vereisen. Het schuim heeft geen luchtvochtigheid nodig om uit te harden. Het uitgeharde schuim heeft een hoge dimensionale stabiliteit en mechanische sterkte, alsook een hoge thermische en akoestische isolatiewaarde. Hecht goed aan de meeste materialen zoals hout, beton, steen, pleister, metaal, PVC en polystyreen.

Read more

MS 650

MS 650 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtings- en montagekit op basis van MS-polymeer technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de industriële sector waar hoge sterktes worden vereist.

Bekijk de fiche voor ons gamma gevelkleding hier.

Read more

Acryl Extra

Acryl Extra is een direct regenbestendige, subliem overschilderbare en hoogwaardige afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, specifiek voor buitengebruik, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

Read more