Producten

Foliedoek IN-Acryl

Foliedoek IN-Acryl is een meerlagige, gestructureerde polypropyleenfolie, lucht- en waterdampdicht, voor multifunctionele binnenafdichting in de bouw. De folie wordt geleverd met één kleefstrip.

Read more

Foliedoek WI-Acryl Plaster

Foliedoek WI-Acryl Plaster is een specifieke binnenfolie die is ontworpen voor een langdurige, luchtdichte afdichting rond ramen en kozijnen in massieve bouwconstructies. De bepleisterbare folie heeft een geïntegreerd netje (20 mm op de folie, 30 mm er naast), waardoor het naadloos opgenomen wordt in het pleisterwerk. Met slechts één handeling kan de folie onder het raam worden aangebracht. Een specifieke zone zonder lijm zorgt ervoor dat de differentiële dilatatie risicoloos wordt overgebracht op diverse ondergronden. Dit maakt een uitstekende aansluiting van het pleisterwerk mogelijk, zelfs op uitdagende ondergronden zoals beton, hout en kalkzandsteen.

Read more

Renovatie Tape

Renovatietape is een beschermingstape op basis van een zachte PVC-film bedekt met een agressieve kleefstof op rubberbasis. Dankzij een conforme en plooibare drager is de Renovatietape geschikt voor bouwgerelateerde werkzaamheden. De tape heeft ook een goede UV-bestendigheid (tot 2 weken).

Read more

Betontape

Betontape is een flexibele beschermingstape met een goede hechting op vuile en vochtige ondergronden dankzij de dikke lijmlaag. Geeft een ideale hechting op metaal, kunststof, hout, steen en beton.

Read more

Tixbond PU D4

Tixbond PU D4 is een professionele, snel uithardende, transparante (crème) polyurethaanlijm met een pasteuze (thixotrope) structuur. De lijm heeft een vullend vermogen waardoor het tijdens het uitharden iets zal opschuimen, afhankelijk van de hoeveelheid vocht in de ondergrond.

Read more

Filling Foam

Filling Foam is een één-component, gebruiksklaar polyurethaanschuim voor diverse toepassingen in de bouw, zoals het afdichten van voegen en doorgangen, thermische en akoestische isolatie, en het plaatsen van raam- en deurkozijnen. Zeer lage uithardingsdruk en gematigde uitzetting voorkomen vervorming van bouwelementen. Hecht goed aan de meeste materialen zoals hout, beton, steen, gips, metaal, PVC en polystyreen.

Read more

Foliedoek WI-SA

Foliedoek WI-SA is een flexibele folie die gemakkelijk kan worden gekleefd en bepleisterd. Het is ontworpen voor het creëren van duurzame, luchtdichte en vochtwerende binnenafdichtingen, zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Dankzij het twee- of driedelige beschermende papier dat op de lijmlaag zit (afhankelijk van de breedte van de folie), kan de folie eenvoudig en snel worden aangebracht met de juiste handeling. De sterke lijmlaag zorgt ervoor dat de folie perfect hecht op verschillende moeilijke ondergronden, zoals beton, hout en kalkzandsteen.

Read more

Foliedoek BE-SA

Foliedoek BE-SA is opgebouwd uit een gecoat vlies dat damp doorlaat. Het functioneert als een barrière tegen regen en stuifsneeuw, terwijl het gladde oppervlak van het gevelmembraan ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze folie wordt zelfklevend geleverd, met de toevoeging van een twee- of driedelig beschermpapier om het aanbrengen van de folie te vergemakkelijken.

Read more

Foliedoek BO-SA

Foliedoek BO-SA is vervaardigd uit een gecoat, dampdoorlatend vlies. Het fungeert als een effectieve barrière tegen regen en stuifsneeuw. Het gevelmembraan heeft een oppervlak van vilt, wat ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze zelfklevende folie wordt geleverd met een twee- of driedelig beschermpapier, waardoor het aanbrengen van de folie eenvoudiger wordt gemaakt.

Read more

Foliedoek VAR-SA

Foliedoek VAR-SA is een zelfklevende folie die gebruikt kan worden voor het afdichten van ramen en kozijnen in massieve bouwconstructies, zowel binnen als buiten. De folie is samengesteld uit een combinatie van PES en PA, wat zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte afdichting. Aan één zijde is de folie voorzien van een krachtige acrylaatlijm met hoge aanvangshechting, beschermd door een schutblad met meerdere aftrekstroken. Hierdoor is de folie eenvoudig aan te brengen en hecht deze perfect, zelfs op lastige ondergronden zoals beton, hout en kalkzandsteen. Dit bevordert een verbeterde aansluiting van het pleisterwerk op de folie.

Read more