Producten

MS 500 Protect Fire

MS 500 Protect Fire is een één-component elastische brandwerende voegkit op basis van Hybride polymeren. MS 500 FR biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire bewegingsvoegen. Deze kit kan worden aangebracht om horizontale en verticale voegen alsook aansluitvoegen tussen wand, vloer en plafond brandvrij af te dichten. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Voor de testrapporten zie: download rapport.

Read more

Acryl Extra

Acryl Extra is een direct regenbestendige, subliem overschilderbare en hoogwaardige afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, specifiek voor buitengebruik, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

Read more

Paintstop

De progressief open structuur van het glasvezelmateriaal garandeert een grote opnamecapaciteit van verfdeeltjes. Een speciaal bindmiddel maakt het filtermedium stevig en elastisch, waardoor dichtslibben en uitzakken bij verzadiging voorkomen wordt.

Read more

MS 400

MS 400 is een neutrale één-component duurzaam luchtdichte verspuitbare elastische naad- en afdichtingskit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

Cement-Fix

Cement-Fix is specifiek ontwikkeld als voegreparatiemiddel, voor het herstellen van beschadigde voegen van binnen- en buitenmuren, tussen metselwerk en steenstrips, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa.

Read more

Sili 1070

Sili 1070 is een elastisch, hoogwaardig, blijvend alternatief voor stopverf op basis van silicone. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

Primer 520

Primer 520 is een voor hoogwaardige en bijzonder duurzame hechtprimer voor kitten en lijmen, speciaal ontwikkeld voor poreuze ondergronden / materialen, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam membraam.

Read more

Panelprimer 520

Panelprimer 520 is uiterst effectieve zwarte hechtprimer, specifiek voor het voorstrijken van onbehandeld hout, zoals rachelwerk en latten, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam membraam.

Read more