Producten

EPDM Stroken 0.75 mm

EPDM Stroken 0.75 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

MS 350

MS 350 is een zelfnivellerend, laag visceus, 1 component afdichtingsmiddel op basis van MS Polymeren, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastische rubber.

Read more

EPDM Stroken 1.00 mm

EPDM Stroken 1.00 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

EPDM Stroken SA

EPDM Stroken SA betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen. De folie wordt voorzien van een acrylaatlijmlaag over de hele oppervlakte, voorzien als tijdelijke hulp voor montage.

Read more

MS 400

MS 400 is een neutrale één-component duurzaam luchtdichte verspuitbare elastische naad- en afdichtingskit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

Flex Foam

Flex Foam is een 1-component zelf-expanderend, zeer flexibel, hoog isolerend en luchtdicht polyurethaan pistoolschuim. Door de elastische eigenschappen kan het schuim de bewegingen van de voeg opvangen met behoud van zijn isolerende eigenschappen.

Read more

Contactlijm Fine Wood

Contactlijm Fine Wood is ontworpen om in één keer 100% coating op beide oppervlakken te geven. Het heeft een nevelpatroon dat duidelijk verschilt van het web. Dit maakt het gemakkelijk aan te brengen, met meer vertrouwen dat het vereiste laaggewicht wordt aangebracht. De afwerking is een gladde, gelijkmatige laag geschikt voor het verlijmen van dunne of hoogglans laminaten op verschillende ondergronden waaronder MDF, spaanplaat, multiplex en andere houtplaatmaterialen. Het hecht ook op de meest voorkomende bouwmaterialen zoals gipsplaat, aluminium, beton, metselwerk en staal.

Read more

Zwell WT400

Zwell WT400 is een neutrale één-component hydrofiele kit pasta ontwikkeld om te zwellen in contact met water om zodoende een waterdichting te creëren rond buisdoorgangen, in stortnaden en voegen tussen beton en prefab elementen.

Read more

EPDM B-Fix

EPDM B-Fix is een elastomeer membraan voor waterdichting op EPDM rubberbasis met een hoge waterdampdoorlaatbaarheid voorzien van een dubbelzijdige butyl lijmstrook. Geschikt voor een snelle dubbelzijdige verkleving.

Read more