Producten

Contactlijm Fine Wood

Contactlijm Fine Wood is ontworpen om in één keer 100% coating op beide oppervlakken te geven. Het heeft een nevelpatroon dat duidelijk verschilt van het web. Dit maakt het gemakkelijk aan te brengen, met meer vertrouwen dat het vereiste laaggewicht wordt aangebracht. De afwerking is een gladde, gelijkmatige laag geschikt voor het verlijmen van dunne of hoogglans laminaten op verschillende ondergronden waaronder MDF, spaanplaat, multiplex en andere houtplaatmaterialen. Het hecht ook op de meest voorkomende bouwmaterialen zoals gipsplaat, aluminium, beton, metselwerk en staal.

Read more

EPDM B-Fix

EPDM B-Fix is een elastomeer membraan voor waterdichting op EPDM rubberbasis met een hoge waterdampdoorlaatbaarheid voorzien van een dubbelzijdige butyl lijmstrook. Geschikt voor een snelle dubbelzijdige verkleving.

Read more

EPDM Stroken SA

EPDM Stroken SA is een elastomeerfolie die wordt bekomen door vermengen van EPDM met oliën en vulstoffen gevolgd door kalanderen en vulkaniseren. De folie wordt voorzien over de hele oppervlakte van een acrylaatlijmlaag als tijdelijke hulp voor montage.

Read more