Producten

Afstrijkmiddel

Afstrijkmiddel is een PH-neutraal, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelvrij en  universeel hulpmiddel, voor het snel, gemakkelijk en mooi afwerken van kitvoegen. Verkrijgbaar als 5 liter concentraat en 1 liter kant & klaar.

Read more

Alu Cleaner P60

Alu Cleaner P60 wordt gebruikt voor het verwijderen van stof, niet uitgehard PU schuim, lijmresten van beschermfolie, rubbersporen op poeder gelakt en geanodiseerd aluminium. Reinigen en ontvetten van metalen in bouw en industrie.

Read more

Aluminium Tape

Aluminium Tape kan worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het isoleren van luchtkanalen, luchtdicht afplakken van openingen tussen aluminium gecacheerde isolatiepanelen en bij allerlei toepassingen die een hoge mate van vervormbaarheid vereisen. De tape is opgebouwd uit een enkelzijdig klevende acrylaat lijmlaag voorzien van een aluminium toplaag.

Read more

Bermacol 2K

Bermacol 2K is een 2-component, solventvrije, vochtuithardende montagelijm op polyurethaanbasis met een snelle aanvangshechting voor o.a. het verlijmen van aluminium hoekverbindingen.

Read more

Butylband

Butylband is een strip op basis van butylrubber en hars die geschikt is als montagehulp bij vele bouwmaterialen en voor het verbinden van foliën. Niet UV-bestendig. Deze butylband is geschikt als afdichting van expansievoegen en onbelaste verbindingen waar een hogere kleefkracht vereist is.

Read more

Butylkoord

Butylkoord wordt gebruik als lucht-, stof- of waterafdichting bij compressieverbindingen in de prefab bouw. Butylkoord is ook geschikt als waterdichting in de automotive en is bestand tegen temperaturen van – 40 °C tot + 90 °C.

Read more

Cement-Fix

Cement-Fix is specifiek ontwikkeld als voegreparatiemiddel, voor het herstellen van beschadigde voegen van binnen- en buitenmuren, tussen metselwerk en steenstrips, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa.

Read more