Producten

Tixbond PU D4

Tixbond PU D4 is een professionele, snel uithardende, transparante (crème) polyurethaanlijm met een pasteuze (thixotrope) structuur. De lijm heeft een vullend vermogen waardoor het tijdens het uitharden iets zal opschuimen, afhankelijk van de hoeveelheid vocht in de ondergrond.

Read more

Onderdakfolie BE

Onderdakfolie BE is een dampvariabele, bepleisterbare folie samengesteld uit een combinatie van PES en PA voor een duurzame, water- en luchtdichte afdichting in massiefbouw, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Read more

Gevelfolie BE

Gevelfolie BE is samengesteld uit een PES-vlies en een innovatieve, dampdoorlatende polyurethaan coating die een duurzame UV-bescherming biedt. Regen of stuifsneeuw worden door de folie tegengehouden. Het gladde oppervlak van het gevelmembraan zorgt ervoor dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel lopen.

Read more

Foliedoek WI-Acryl Plaster

Foliedoek WI-Acryl Plaster is een specifieke binnenfolie die is ontworpen voor een langdurige, luchtdichte afdichting rond ramen en kozijnen in massieve bouwconstructies. De bepleisterbare folie heeft een geïntegreerd netje (20 mm op de folie, 30 mm er naast), waardoor het naadloos opgenomen wordt in het pleisterwerk. Met slechts één handeling kan de folie onder het raam worden aangebracht. Een specifieke zone zonder lijm zorgt ervoor dat de differentiële dilatatie risicoloos wordt overgebracht op diverse ondergronden. Dit maakt een uitstekende aansluiting van het pleisterwerk mogelijk, zelfs op uitdagende ondergronden zoals beton, hout en kalkzandsteen.

Read more

Foliedoek VAR-SA

Foliedoek VAR-SA is een zelfklevende folie die gebruikt kan worden voor het afdichten van ramen en kozijnen in massieve bouwconstructies, zowel binnen als buiten. De folie is samengesteld uit een combinatie van PES en PA, wat zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte afdichting. Aan één zijde is de folie voorzien van een krachtige acrylaatlijm met hoge aanvangshechting, beschermd door een schutblad met meerdere aftrekstroken. Hierdoor is de folie eenvoudig aan te brengen en hecht deze perfect, zelfs op lastige ondergronden zoals beton, hout en kalkzandsteen. Dit bevordert een verbeterde aansluiting van het pleisterwerk op de folie.

Read more

Foliedoek BO-SA

Foliedoek BO-SA is vervaardigd uit een gecoat, dampdoorlatend vlies. Het fungeert als een effectieve barrière tegen regen en stuifsneeuw. Het gevelmembraan heeft een oppervlak van vilt, wat ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze zelfklevende folie wordt geleverd met een twee- of driedelig beschermpapier, waardoor het aanbrengen van de folie eenvoudiger wordt gemaakt.

Read more

Foliedoek BE-SA

Foliedoek BE-SA is opgebouwd uit een gecoat vlies dat damp doorlaat. Het functioneert als een barrière tegen regen en stuifsneeuw, terwijl het gladde oppervlak van het gevelmembraan ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze folie wordt zelfklevend geleverd, met de toevoeging van een twee- of driedelig beschermpapier om het aanbrengen van de folie te vergemakkelijken.

Read more