Producten

Onderdakfolie BE

Onderdakfolie BE is een dampvariabele, bepleisterbare folie samengesteld uit een combinatie van PES en PA voor een duurzame, water- en luchtdichte afdichting in massiefbouw, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Read more

MS Roof

MS Roof is een hoogwaardige, professionele, sterk klevende 1-component lijmkit, welke specifiek geschikt is voor reparatie en afdichting van dak- en gootlekkages. MS Roof is op basis van MS-Polymer® technologie, welke met luchtvochtigheid reageert tot een plastische afdichting die soepel blijft.

Read more

Sili 1005

Sili 1005 is een neutraal uithardende afdichtingskit, voor betonbekistingen en algemene afdichtingen in de bouw, welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

Read more

Montagefix

Montagefix is een één-component oplosmiddelvrije, polyurethaan, hoogwaardige, krachtige en snel uithardende montage– en constructielijm. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid waarna een duurzame, waterbestendige verlijming wordt bekomen.

Read more

EPDM Stroken 0.75 mm

EPDM Stroken 0.75 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

MS 500

MS 500 is een neutrale één-component hoog-elastische, duurzame en hoogwaardige voeg- en afdichtingskit op basis van MS polymeren. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

De technische specificaties “Dichtingskitten voor gevels” kan je hier terugvinden.

Read more

MS 600

MS 600 is een één-component universele en elastische lijmkit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

EPDM Stroken 1.00 mm

EPDM Stroken 1.00 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

MS 700

MS 700 is een één-component elastische kit voor het verlijmen en afdichten van EPDM op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more