Producten

Contactlijm All Round

Contactlijm All Round is geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen waaronder hout, metalen, rubber, stof, de meeste plastieksoorten, karton, polytheen en beton, alsook decoratieve laminaten. Het is ideaal als verlijming waar een initiële sterke verbinding nodig is. Het verschaft een goede temperatuur resistentie en indien beschermd tegen vervuiling heeft het een open tijd van verschillende uren. Het is geadviseerd steeds de materialen te testen om de comptabiliteit te garanderen. Bijvoorbeeld, sommige vinyls kunnen grote hoeveelheden plastiek bevatten die, over tijd, kunnen migreren en de verlijming kunnen verzwakken.

Read more

Fire Foam

Fire Foam is een duurzaam vlam- en brandvertragend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor vlam- en brandvertragende voegafdichting, tussen diverse bouwdelen, tot een max. voegdiepte van 40 mm, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzame schuimmassa.

Read more

Fix Foam

Fix Foam is een hoogwaardig polyurethaan pistoolschuim met geringe uitzetting geschikt voor het verlijmen en monteren van akoestische- en isolatieplaten voor binnen- en buitentoepassingen.

Read more

Flex Foam

Flex Foam is een 1-component zelf-expanderend, zeer flexibel, hoog isolerend en luchtdicht polyurethaan pistoolschuim. Door de elastische eigenschappen kan het schuim de bewegingen van de voeg opvangen met behoud van zijn isolerende eigenschappen.

Read more

Gun Foam Low Expansion

Gun Foam Low Expansion is een 1-component zelf-expanderend polyurethaan pistoolschuim geschikt als isolatie- en montageschuim en het maken van afdichtingen tussen verschillende bouwmaterialen en tussen diverse bouwdelen, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzame schuimmassa.

Read more