Producten

Verffilter

Verffilter is een 125 of 190 micron fijne verfzeef voor alle gebruikelijke en watergedragen verfsystemen.

Read more

Deksels mengbekers

Deksels mengbekers zijn er in dezelfde formaten als onze mengbekers om alles op een correcte manier af te sluiten.

Read more

Flexi-Cup

Flexi-Cup biedt het beste van alle momenteel beschikbare lakvoorbereidingssystemen. Flexi-Cup is uiterst gebruiksvriendelijk en performant.

 

Read more

MS 500

MS 500 is een neutrale één-component hoog-elastische, duurzame en hoogwaardige voeg- en afdichtingskit op basis van MS polymeren. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

De technische specificaties “Dichtingskitten voor gevels” kan je hier terugvinden.

Read more

MS 100

MS 100 is een hoogwaardige, professionele en universele lijm, op basis van MS-Polymeer® technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber. Speciaal ontwikkeld voor ruitverlijming.

Read more

2K-MMA Rapid-Repair

2K-MMA Rapid-Repair is een geharde lijm die bestaat uit twee componenten in een verhouding van 1:1. Deze lijm wordt gebruikt voor structurele verlijmingen. Het bijzondere aan deze lijm is dat er weinig of geen oppervlaktevoorbereiding of primer nodig is voordat het wordt aangebracht. Het is ontworpen voor het verlijmen van materialen op een structurele manier en het heeft de eigenschap snel uit te harden. Daarnaast heeft het een dikke consistentie, wat voorkomt dat het uitloopt, en het biedt uitstekende weerstand tegen afschuiving en impact. Het kan ook worden gebruikt op ongelijke oppervlakken, bijvoorbeeld het verlijmen van metaal op kunststof. Bovendien kan 2K-MMA Rapid Repair gemakkelijk worden geschuurd. Deze lijm is net zo sterk als lassen, omdat het niet alleen verlijmt maar ook afdicht. Hierdoor worden problemen zoals corrosie en kromtrekken geëlimineerd.

Read more

All Cleaner

All Cleaner is een krachtige reiniger en ontvetter die sporen van siliconen en andere kleefstoffen verwijdert met een zeer hoog oplossend vermogen.

Read more