Producten

Aqua Tape

Aqua Tape is professionele afplaktape voor lak en verf op water- en solventbasis. De tape is geschikt voor het afplakken van diverse ondergronden zowel in de bouw als automotive. Breng de tape aan voor het spuiten, schuren, polijsten of poetsen zodat de kans op beschadiging tot een minimum wordt beperkt. De tape heeft een goede hechting op rubber, metaal, PVC, gelakt aluminium, glas en is opgebouwd uit een waterbestendige papieren drager voorzien van een lijmlaag uit natuurlijk rubber. Aqua Tape is bestand tegen temperaturen tot +80°C en tot +120°C gedurende +/- 30 minuten en bezit bovendien een goede resistentie ten opzichte van infra rood stralen. De tape is resistent ten aanzien van thinners en verven op solvent en water basis en laat geen lijmresten na als ze wordt verwijdert.

Read more

Ber-Floor

Ber-Floor is een duurzame oplosmiddelvrije 2-componenten polyurethaan gietvloer. Is zeer geschikt als kunststof vloer in de carrosseriebouw en als zelf-egaliserende vloer op beton en asfalt.

Read more

Carr-Cup

Carr-Cup is een revolutionair en onderhoudsvrij bekersysteem om lak te mengen en te spuiten.
U werkt sneller, efficiënter en productiever. Bovendien kunt u rekenen op een feilloze afwerking.

Read more

Demi Water

Demi Water is water waaruit alle zouten die doorgaans in leidingwater in vrij kleine hoeveelheden aanwezig zijn, verwijderd zijn. De hoeveelheid opgeloste ionen in gewoon leidingwater kan sterk variëren en de hoeveelheid opgeloste metaalionen wordt wel uitgedrukt in de hardheidsgraad. Voor gebruik in een chemisch of biologisch laboratorium is leidingwater ongeschikt.

Read more

DST High Strength Tape

DST High Strength Tape is een dubbelzijdige glasheldere acrylaat tape met zeer hoge aanhechtingskracht voor het verlijmen van glaslatten in kunststof of metaal en andere niet poreuze materialen waar een glasheldere afwerking gewenst is. De tape bezit een zeer goede UV en temperatuur bestendigheid (-30°C/+120°C). Door de hoge aanvangshechting is mechanische fixatie overbodig. Kan zowel worden gebruikt voor binnen als buiten toepassingen.

Read more

Ferro Hi-Temp Putty

Ferro Hi-Temp Putty is een 2-componenten thixotrope vulplamuur op basis van polyester met een goede hechting op nagenoeg alle oppervlakken. Na uitharding verkrijgt men een volledig kleefvrij oppervlak. Eens uitgehard is deze plamuur bestand tegen temperaturen tot 140 °C.

Read more