Producten

MS 100

MS 100 is een hoogwaardige, professionele en universele lijm, op basis van MS-Polymeer® technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber. Speciaal ontwikkeld voor ruitverlijming.

Read more

2K-PU Rapid Repair

2K-PU Rapid Repair is een efficiënt tweecomponenten polyurethaan (PU) systeem dat zichzelf snel mengt en gebruikt kan worden voor reparatie en verlijming. Het heeft verschillende voordelen, zoals uitstekende hechting op diverse ondergronden, zonder dat er gewogen of gemengd hoeft te worden. Het droogt zeer snel, zelfs bij dunne lagen, en behoudt goed zijn vorm. Bij uitharding krimpt het niet en het hecht uitstekend op verschillende kunststoffen en metalen. De sterkte en flexibiliteit van synthetische materialen worden benaderd, en het is gemakkelijk schuurbaar en bewerkbaar. Bovendien kan het overspoten worden met alle moderne laksystemen.

Read more

2K-MMA Rapid Repair

2K-MMA Rapid Repair is een geharde lijm die bestaat uit twee componenten in een verhouding van 1:1. Deze lijm wordt gebruikt voor structurele verlijmingen. Het bijzondere aan deze lijm is dat er weinig of geen oppervlaktevoorbereiding of primer nodig is voordat het wordt aangebracht. Het is ontworpen voor het verlijmen van materialen op een structurele manier en het heeft de eigenschap snel uit te harden. Daarnaast heeft het een dikke consistentie, wat voorkomt dat het uitloopt, en het biedt uitstekende weerstand tegen afschuiving en impact. Het kan ook worden gebruikt op ongelijke oppervlakken, bijvoorbeeld het verlijmen van metaal op kunststof. Bovendien kan 2K-MMA Rapid Repair gemakkelijk worden geschuurd. Deze lijm is net zo sterk als lassen, omdat het niet alleen verlijmt maar ook afdicht. Hierdoor worden problemen zoals corrosie en kromtrekken geëlimineerd.

Read more

MS 500

MS 500 is een neutrale één-component hoog-elastische, duurzame en hoogwaardige voeg- en afdichtingskit op basis van MS polymeren. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

De technische specificaties “Dichtingskitten voor gevels” kan je hier terugvinden.

Read more

MS 650

MS 650 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtings- en montagekit op basis van MS-polymeer technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de industriële sector waar hoge sterktes worden vereist.

Bekijk de fiche voor ons gamma gevelkleding hier.

Read more

MS 350

MS 350 is een zelfnivellerend, laag visceus, 1 component afdichtingsmiddel op basis van MS Polymeren, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastische rubber.

Read more

Ber-Floor

Ber-Floor is een duurzame oplosmiddelvrije 2-componenten polyurethaan gietvloer. Is zeer geschikt als kunststof vloer in de carrosseriebouw en als zelf-egaliserende vloer op beton en asfalt.

Read more

MS 900

MS 900 is een één-component elastische constructie– en montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more

MS 400

MS 400 is een neutrale één-component duurzaam luchtdichte verspuitbare elastische naad- en afdichtingskit op basis van hybride technologie. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more