Producten

2K PU Foam

2K PU Foam is een snel uithardend twee componenten pipetschuim dat uitermate geschikt is voor het vullen van zones die moeilijk te bereiken zijn en hoge mechanische sterkte vereisen. Het schuim heeft geen luchtvochtigheid nodig om uit te harden. Het uitgeharde schuim heeft een hoge dimensionale stabiliteit en mechanische sterkte, alsook een hoge thermische en akoestische isolatiewaarde. Hecht goed aan de meeste materialen zoals hout, beton, steen, pleister, metaal, PVC en polystyreen.

Read more

Afstrijkmiddel

Afstrijkmiddel is een PH-neutraal, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelvrij en  universeel hulpmiddel, voor het snel, gemakkelijk en mooi afwerken van kitvoegen. Verkrijgbaar als 5 liter concentraat en 1 liter kant & klaar.

Read more

Alu Cleaner P60

Alu Cleaner P60 wordt gebruikt voor het verwijderen van stof, niet uitgehard PU schuim, lijmresten van beschermfolie, rubbersporen op poeder gelakt en geanodiseerd aluminium. Reinigen en ontvetten van metalen in bouw en industrie.

Read more

Aluminium Tape

Aluminium Tape kan worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals het isoleren van luchtkanalen, luchtdicht afplakken van openingen tussen aluminium gecacheerde isolatiepanelen en bij allerlei toepassingen die een hoge mate van vervormbaarheid vereisen. De tape is opgebouwd uit een enkelzijdig klevende acrylaat lijmlaag voorzien van een aluminium toplaag.

Read more

Aqua Tape

Aqua Tape is professionele afplaktape voor lak en verf op water- en solventbasis. De tape is geschikt voor het afplakken van diverse ondergronden zowel in de bouw als automotive. Breng de tape aan voor het spuiten, schuren, polijsten of poetsen zodat de kans op beschadiging tot een minimum wordt beperkt. De tape heeft een goede hechting op rubber, metaal, PVC, gelakt aluminium, glas en is opgebouwd uit een waterbestendige papieren drager voorzien van een lijmlaag uit natuurlijk rubber. Aqua Tape is bestand tegen temperaturen tot +80°C en tot +120°C gedurende +/- 30 minuten en bezit bovendien een goede resistentie ten opzichte van infra rood stralen. De tape is resistent ten aanzien van thinners en verven op solvent en water basis en laat geen lijmresten na als ze wordt verwijdert.

Read more