Producten

MS 100

MS 100 is een hoogwaardige, professionele en universele lijm, op basis van MS-Polymeer® technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber. Speciaal ontwikkeld voor ruitverlijming.

Read more

Foliedoek WI-SA

Foliedoek WI-SA is een flexibele folie die gemakkelijk kan worden gekleefd en bepleisterd. Het is ontworpen voor het creëren van duurzame, luchtdichte en vochtwerende binnenafdichtingen, zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Dankzij het twee- of driedelige beschermende papier dat op de lijmlaag zit (afhankelijk van de breedte van de folie), kan de folie eenvoudig en snel worden aangebracht met de juiste handeling. De sterke lijmlaag zorgt ervoor dat de folie perfect hecht op verschillende moeilijke ondergronden, zoals beton, hout en kalkzandsteen.

Read more

Sili FR

Sili FR is een brandwerend gecertificeerde, hoogwaardige en neutraal uithardende afdichtingskit, voor lineare voegen in bouw, beglazing en gevels, op basis van siliconen technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.

Read more

EPDM Stroken 1.00 mm

EPDM Stroken 1.00 mm betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen.

Read more

EPDM Stroken SA

EPDM Stroken SA betreft een folie gemaakt van een mengsel van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer), oliën en vulstoffen. Het mengsel wordt vervolgens bewerkt door middel van kalanderen en vulkaniseren om de elastomeerfolie te verkrijgen. De folie wordt voorzien van een acrylaatlijmlaag over de hele oppervlakte, voorzien als tijdelijke hulp voor montage.

Read more

Sili 1010

Sili 1010 is een universele, neutrale één-component, hoogwaardige elastische siliconenkit voor het afdichten. Het product hardt uit onder invloed van de luchtvochtigheid tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Read more