Producten

Foliedoek VAR-SA

Foliedoek VAR-SA is een zelfklevende folie die gebruikt kan worden voor het afdichten van ramen en kozijnen in massieve bouwconstructies, zowel binnen als buiten. De folie is samengesteld uit een combinatie van PES en PA, wat zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte afdichting. Aan één zijde is de folie voorzien van een krachtige acrylaatlijm met hoge aanvangshechting, beschermd door een schutblad met meerdere aftrekstroken. Hierdoor is de folie eenvoudig aan te brengen en hecht deze perfect, zelfs op lastige ondergronden zoals beton, hout en kalkzandsteen. Dit bevordert een verbeterde aansluiting van het pleisterwerk op de folie.

Read more

Foliedoek BO-SA

Foliedoek BO-SA is vervaardigd uit een gecoat, dampdoorlatend vlies. Het fungeert als een effectieve barrière tegen regen en stuifsneeuw. Het gevelmembraan heeft een oppervlak van vilt, wat ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze zelfklevende folie wordt geleverd met een twee- of driedelig beschermpapier, waardoor het aanbrengen van de folie eenvoudiger wordt gemaakt.

Read more

Foliedoek BE-SA

Foliedoek BE-SA is opgebouwd uit een gecoat vlies dat damp doorlaat. Het functioneert als een barrière tegen regen en stuifsneeuw, terwijl het gladde oppervlak van het gevelmembraan ervoor zorgt dat slagregen en vocht veilig en betrouwbaar van de gevel worden afgevoerd. Deze folie wordt zelfklevend geleverd, met de toevoeging van een twee- of driedelig beschermpapier om het aanbrengen van de folie te vergemakkelijken.

Read more

Betontape

Betontape is een flexibele beschermingstape met een goede hechting op vuile en vochtige ondergronden dankzij de dikke lijmlaag. Geeft een ideale hechting op metaal, kunststof, hout, steen en beton.

Read more